В грудні місяці в навчальному закладі проведено змагання
серед учнів з професії " Кухар, кондитер"
Від того, наскільки правильно вибраний життєвий шлях, залежить суспільна цінність людини, її місце серед людей, задоволеність роботою, фізичне та нервово-психічне здоров'я, радість і щастя.
Бути кухарем – престижно!
Кондитером – дивовижно!
Творчість рук, спокій сердець –
нашим витворам вінець.
Політ фантазії та думок
Піднімає всіх на крок Професійності!
Успішних людей поважають і цінують їх думку.
Та успіх – постійна робота!
Головне завдання кухаря і кондитера – готувати не тільки смачну страву, але й корисну та поживну. Готування їжі – давнє мистецтво! Адже “Добрий кухар вартий семи лікарів”, - так мовить народне прислів’я. Кожен народ має свої традиції і особливості харчування, пов’язані з географічним положенням, кліматом, історією країни, її економікою, бо кожна людина має право на смачну та корисну їжу.Знання кулінарних секретів можна розглядати з такої точки зору: поступово ми будемо все більше й більше переконуватися в тому, що тільки здорове може бути красивим. А в тому, що наше здоров’я залежить від правильного харчування, немає сумніву. Задля зацікавленості учнів у обраній професії, закріплення теоретичних знань, умінь і навиків, в межах методичного тижня було проведення даного конкурсу професійної майстерності.